L'Olímpyc Floresta reitera el factor Can Llobet per superar L'Hospitalet Bellsport


  • Comparteix:

Miquel Verdaguer, jugador de l'Olímpyc

Miquel Verdaguer, jugador de l'Olímpyc

L'Olímpyc Floresta torna a apel·lar al factor Can Llobet per intentar sumar la segona victòria de la temporada aquest dissabte a les cinc de la tarda davant L'Hospitalet Bellsport, en partit corresponent a la cinquena jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Després de sumar el cap de setmana passat un valuós empat a la pista de l'Escola Pia Sabadell, els de Xaloc Rion ostenten quatre punts i són tercers per la cua, a tres punts del seu rival aquest cap de setmana.

Si algun element té clar Rion és que la salvació a la categoria de bronze del futbol sala estatal, que aquest curs és més cara que mai per l'augment del potencial dels conjunts que la formen, passarà per Can Llobet i l'impuls que dóna als seus jugadors a l'hora de ser més competitius. De fet, l'únic triomf que registren fins ara els florestans és a casa, davant el Dènia, tot i que l'Olímpyc va mostrar actitud la setmana passada per esgarrapar un empat a domicili davant l'Escola Pia Sabadell.

L'Hospitalet Bellsport, de la seva banda, és vuitè i s'ha erigit com el rei de l'empat en aquest tram inicial del grup 3 de Segona B: tres dels quatre partits que ha disputat han acabat en taules, i l'altre l'ha guanyat, dinàmica que el fa, juntament amb Manresa i Catgas Santa Coloma B, els dos primers classificats de la competició, equip invicte a hores d'ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.