El FS Sant Cugat doblega el líder i suma el quart triomf consecutiu com a local

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat venç com a local (4-3) el Ciutat de Mataró a la novena jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els santcugatencs, que han anat dues vegades per darrera en el marcador, han sabut donar la volta i acabar imposant-se per la mínima davant el fins ara líder del grup.

En el primer temps el Ciutat de Mataró, que arribava com a primer classificat, ha dut la iniciativa en el marcador i s'ha avançat en dues ocasions, en el minut sis mitjançant Adrián de Gea i en el 13, amb un gol de Pol Alejo que neutralitzava l'empat aconseguit en el set per Guillem Pros. Abans d'arribar al descans, de nou els vermell-i-negres han empatat amb una diana d'Enric Sánchez.

A la represa, l'empat s'ha mantingut fins a vuit minuts abans del final quan Gonzalo Sagnier ha desfet la igualada a favor del FS Sant Cugat i Oscar Rosell semblava que sentenciava amb el quart gol a tres minuts del final. Però els mataronins han donat emoció al matx amb un gol de Daniel Chueca a falta d'un minut, però que ha estat insuficient i els punts s'han quedat a la Guinardera.

La setmana que ve els de Manel Muñoz visiten el Vacarisses.