La Unión Santa Coloma amenaça un Olímpyc que necessita trencar amb la mala ratxa a Can Llobet


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta està en descens i és tercer per la cua

L'Olímpyc Floresta està en descens i és tercer per la cua

Un Olímpyc Floresta en hores baixes rep la visita de La Unión Santa Coloma, el tretzè classificat, aquest dissabte a les sis de la tarda. Els florestans encaren la dotzena jornada del campionat després d'encaixar tres derrotes consecutives i necessiten un triomf que els allunyi de la zona de descens. L'equip de Xaloc Rion és avantpenúltim al grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala per darrere dels seus rivals, els colomencs, amb qui empaten a 7 punts.

L'Olímpyc no pot ensopegar de nou a Can Llobet. El pobre balanç de només una victòria com a local ha condemnat l'equip florestà a la zona de descens i necessita puntuar de manera urgent. Un triple empat a set punts entre els conjunts de la part baixa de la taula, La Unión, l'Olímpyc i el Dènia, fa perillar els interessos florestans de cara a la permanència i una derrota deixaria els locals en una situació compromesa.

La Unión Santa Coloma arriba en plena forma a la cita després de trencar una dinàmica de sis jornades sense puntuar amb un triomf davant el cuer, el Linyola. Els colomencs volen aprofitar la poca fortalesa florestana a casa per sumar la segona victòria consecutiva. De la seva banda, l'Olímpyc provarà de retornar a Can Llobet la condició de fortí que l'any passat va ser clau per assolir la salvació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.