El FS Sant Cugat vol traslladar la dinàmica guanyadora com a local a la pista del Vacarisses


  • Comparteix:

Els santcugatencs viuen un moment dolç amb dues victòries consecutives

Els santcugatencs viuen un moment dolç amb dues victòries consecutives

El Futbol Sala Sant Cugat busca la primera victòria a domicili aquest dissabte a les sis de la tarda davant el Vacarisses, el setè classificat, a la desena jornada del grup 1 de la Tercera Divisió. Els vermell-i-negres han demostrat un bon nivell de joc i resultats a casa, amb quatre victòries i una derrota, i volen portar les bones sensacions també lluny de la Guinardera. Els de Manel Muñoz ocupen l'onzena posició amb 12 punts.

El Futbol Sala Sant Cugat ha aixecat el vol després d'un inici complicat gràcies a la seva fortalesa a casa. Una bona dinàmica de resultats, amb quatre victòries consecutives com a locals, ha pemès a l'equip de Manel Muñoz agafar aire i allunyar-se de la zona perillosa de la taula.

El repte pendent dels vermell-i-negres, però, passa pels duels a domicili. L'equip santcugatenc encara no sap el que és puntuar com a visitant i amenaça un Vacarrisses que està en plena forma: fa cinc jornades que no perd i a casa només ha deixat escapar tres punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.