El líder invicte del grup, el Manresa, amenaça un Olímpyc en caiguda lliure que necessita una gesta


  • Comparteix:

L'Olímpyc només ha guanyat dos partits i n'ha empatat dos

L'Olímpyc només ha guanyat dos partits i n'ha empatat dos

L'Olímpyc Floresta visita la pista del líder, el Manresa, a la 13a jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans tenen un duel complicat aquest dissabte a les sis de la tarda davant un equip que no ha perdut cap partit i necessiten una gesta per trencar amb la mala dinàmica de resultats. El conjunt entrenat per Xaloc Rion està en zona de descens, és el penúltim classificat i només té vuit punts.

L'Olímpyc ha de capgirar la dinàmica negativa en què viu immers. Els florestans, sense els punts de Can Llobet, han caigut fins a la penúltima plaça i només el Linyola, cuer amb cap punt, empitjora les seves xifres. De totes maneres els de Xaloc Rion tenen un repte digne de sorpresa i es planten a la pista d'un rival que ho ha guanyat quasi bé tot.

Només tres empats separen al Manresa del ple de victòries. Els manresans són l'equip més en forma de la categoria i clar candidat a l'ascens per la trajectòria d'aquestes dotze jornades. L'equip és líder amb 30 punts i els seus perseguidors ja són a quatre punts de distància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.