El Futbol Sala Sant Cugat s'uneix a Kaptiva Sports amb l'objectiu de consolidar el Torneig Internacional


  • Comparteix:

Imatge de l'anterior edició

Imatge de l'anterior edició

El Futbol Sala Sant Cugat organitza la 2a edició del Sant Cugat Barcelona International Tournament amb un nou col·laborador, Kaptiva Sports, amb la voluntat de consolidar el torneig i convertir-lo en referència del futbol sala català. La competició es disputa entre benjamí i juvenil i amb la novetat d'una categoria juvenil femenina. Prop de 50 equips passaran per les pistes de La Guinardera, el pav 3 de la Rambla del Celler i l'European International School entre el 27 i el 29 de desembre.

Segons el president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, la situació política de Catalunya ha frenat l'arribada d'equips estrangers a la 2a edició del Torneig Internacional. De totes formes, hi haurà representació de l'Oxford City Lions (Regne Unit), del MegCity futsal i Futsal Without Borders (Estats Units) i del París Acasa (França).

També hi haurà presència d'equips de fora de Catalunya, amb el València FS, i equips d'arreu del futbol sala català com les Corts, el Catgas Santa Coloma, el Natació Sabadell, la Unión i el Sala 5 Martorell. El president del club, Jordi Palau, explica que la col·laboració amb Kaptiva Sports els ajudarà.

Jordi Palau

Kaptiva ens ajuda en l'aspecte logísitc. Ens donarà suport amb els equips que vénen de fora perquè no els hi falti de res i donar-li embranzida al torneig.


Una de les novetats són les jornades formatives per a entrenadors, que comptaran amb César Arcones, antic membre del cos tècnic de la selecció espanyola, i Jordi Torras, coordinador de futbol sala del Braça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.