L'Olímpyc Floresta buscarà a Salou el tercer triomf de la temporada en l'últim partit de la primera volta


  • Comparteix:

Miquel Verdaguer, jugador de l'Olímpyc

Miquel Verdaguer, jugador de l'Olímpyc

L'Olímpyc Floresta intentarà aconseguir la tercera victòria de la temporada a la pista del Salou aquest diumenge a les dotze del migdia, en l'últim partit de la primera volta al grup 3 de Segona Divisió B. Els de Xaloc Rion no vencen des del triomf a la pista del Linyola, i han sumat quatre derrotes i un empat des de llavors. Els florestans són penúltims amb vuit punts, tot i que té un partit ajornat.

L'Olímpyc torna a la competició després de prop de dues setmanes sense fer-ho per l'ajornament del matx davant el Castelldefels de la jornada 14. Els de Rion estan necessitats de punts, i esperen acabar la primera volta amb el tercer triomf al sarró, conscients que hauran de completar una segona mànega del curs amb un rendiment i resultats molts millors per aspirar a mantenir al categoria.

Davant tindran un Salou que és onzè amb 15 punts però que no es pot adormir si vol respirar tranquil al tram final de temporada: el Dènia, quart per la cua, és tres punts per darrere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.