El FS Sant Cugat perd amb contundència davant el Premià de Mar en un final de partit accidentat

El Futbol Sala Sant Cugat cau amb contundència (8-4) a la pista del Premià de Mar a la dotzena jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els santcugatencs han tingut opcions de guanyar durant tot el partit i han seguit el ritme dels seus rivals però els últims 10 minuts han estat un malson en forma de golejada, ja que els locals han fet quatre gols a la recta final del matx. L'equip vermell-i-negre és desè amb 15 punts i ocupa places de la zona tranquil·la de la classificació.

La igualtat ha protagonitzat la primera meitat. Els santcugatencs s'han avançat al minut dos de la mà de Bernat González i el Premià de Mar ha empatat 10 minuts més tard. Sobre la botzina que marca el final dels primers 20 minuts, tots dos equips han fet un gol per marxar al descans amb empat a 2.

La tònica s'ha mantingut a la represa. Els primers a avançar-se han estat de nou els santcugatencs i Josep Puig ha fet el 2-3. Aquesta vegada la resposta local ha estat més contundent i el Premià ha agafat avantatge amb dues dianes. El 4-4 l'ha fet Guillem Pros al minut 27.

Els últims 10 minuts han estat un malson per als homes de Manel Muñoz. Els santcugatencs no han pogut aturar l'empenta final dels locals i han encaixat quatre gols que certificaven la golejada del Premià de Mar.

La setmana que ve, els santcugatencs reben el Grups Arrahona, el vuitè classificat.