L'Olímpyc Floresta perd per la mínima en la seva visita a Pallejà i es manté penúltim


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

L'Olímpyc Floresta cau (5-4) en la seva visita al Pallejà a la setzena jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans sumen així la setena jornada consecutiva sense conèixer el triomf i tanquen el 2017 penúltims amb nou punts.

L'Olímpyc continua amb la seva ratxa negativa de resultats i, tot i competir bé contra el Pallejà, els florestans tornen de buit però amb la sensació que la segona volta serà molt millor si juguen així. Marc Espada en dues ocasions, Yuya Iwata i Fernando Echeverría han estat els golejadors d'un Olímpyc que ha patit dues expulsions i ha pagat molt cars alguns errors puntuals.

El tècnic florestà, Xaloc Rion, creu que malgrat haver fet una mala primera volta, a la segona segur que treuen la situació endavant.

Xaloc Rion

La primera volta ha estat molt dolenta. Espero cometre menys errades i que el joc col·lectiu ens ajudi més. Darrerament estem millorant i segur que ho traguem endavant.


Després de les vacances de Nadal reben la visita de l'Aliança Mataró.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.