L'Olímpyc Floresta vol mostrar el poder de Can Llobet per tancar la primera volta davant el Castelldefels


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta intentarà sumar davant un dur rival

L'Olímpyc Floresta intentarà sumar davant un dur rival

L'Olímpyc Floresta avança el retorn de les vacances en la disputa del partit ajornat davant el tercer classificat del grup 3 de Segona Divisió B, el CCR Castelldefels. Els florestans reben els del Baix Llobregat en el darrer enfrontament de la primera volta aquest dissabte a les sis de la tarda. Serà una nova ocasió perquè els florestans reaccionin i trenquin amb la ratxa de set jornades sense guanyar.

A principi de temporada, Xaloc Rion, que es va tornar a posar al capadavant de l'Olímpyc Floresta després d'un any d'absència, ja va avisar de la gran millora del nivell de la competició tenint en compte les incorporacions de ressó que s'havien dut a terme. I, fins ara, els resultats li han donat la raó. A l'equip florestà li està costant més que mai sumar punts, i ara mateix és penúltim amb nou punts.

Els de la Floresta només han guanyat davant el cuer, el Linyola, i davant el quart per la cua, el Dènia, i cerquen un cop d'efecte contra un dels rivals més poderosos del grup. Uns punts que els donin una mica d'aire i els apropin a les posicions de salvació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.