El Futbol Sala Sant Cugat espera trencar la ratxa de resultats davant l'Estel Vallseca


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat juga lluny de la Guinardera

El Futbol Sala Sant Cugat juga lluny de la Guinardera

El Futbol Sala Sant Cugat visita aquest dissabte a un quart de sis de la tarda l'Estel Vallseca en el primer partit dels vermell-i-negres el 2018. Els de Manel Muñoz esperen acabar amb la dinàmica de tres ensopegades seguides al grup 1 de Tercera Divisió, tot i que el repte no serà fàcil: el rival suma cinc victòries seguides i és un dels conjunts més en forma de la categoria. De fet, aquest bon rendiment l'ha alçat fins la cinquena posició de la classificació.

Fa tot just cinc jornades, l'equip barceloní es trobava pràcticament a la mateixa situació que el Futbol Sala Sant Cugat, només una posició per sobre i amb dos punts més. Poc més d'un mes després, l'equip santcugatenc ha corregit lleugerament les seves circumstàncies, és a dir, ha millorat dues posicions, però qui realment ha augmentat les seves prestacions ha estat l'Estel Vallseca, que ha passat a formar part del grup capdavanter: és a només dos punts del segon i a quatre del líder, l'Isur La Font Màgica.

Ara tots dos es veuen les cares a la pista barcelonina amb ratxes diametralment oposades, i amb un Futbol Sala Sant Cugat que intentarà esgarrapar punts per allunyar-se el màxim possible de l'avantpenúltim, el Lliçà d'Amunt, que és tant sols un punt per darrere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.