L'Olímpyc Floresta cau davant el CCR Castelldefels en un partit molt calent amb tangana final inclosa

L'Olímpyc Floresta ha perdut (3-6) davant el CCR Castelldefels en un partit molt ajustat fins a la segona part i marcat per les polèmiques arbitrals. Hi ha hagut un ambient molt calent durant tot el matx i una tangana important després del xiulet final que ha acabat amb una agressió al tècnic local, Xaloc Rion. En clau futbolística, els florestans han plantat cara fins on han pogut però s'han vist superats per la major efectivitat dels del Baix Llobregat. L'Olímpyc encadena vuit jornades sense guanyar i continua en zona de descens al grup 3 de Segona Divisió B.

Des de l'inici, els visitants han portat el pes del partit i han gaudit de les millors ocasions, però han estat els florestans els que s'han avançat amb dos gols seguits en dues jugades aïllades. Primer en un córner que Manel Rion ha acabat rematant a la xarxa i just després en un contraatac culminat pel juvenil Pau Ruiz, que avui disputava els seus primers minuts amb el primer equip aquesta temporada. Amb una gran aportació de Guillem Luid sota pals, l'Olímpyc ha sabut defensar amb solidesa durant molts minuts, però abans del descans el CCR ha aconseguit empatar (2-2).

A la represa, la igualtat s'ha mantingut poca estona. Els de Castelldefels han materialitzat una de les primeres oportunitats que han tingut i poc després han fet el quart aprofitant que l'Olímpyc jugava amb un menys per l'expulsió de Marc Ventura. Sense pràcticament temps per refer-se, els florestans han encaixat dos gols més que han acabat definitivament amb les esperances locals. L'Olímpyc ha jugat de cinc i ha trobat el premi amb un gol d'Edu Garcia que ja no ha servit per res.

El tècnic local, Xaloc Rion ha admès la superioritat del rival i que les polèmiques arbitrals els han confós en alguns moments. Tot i així, ha acabat satisfet amb la feina dels jugadors.

Xaloc Rion

L'equip ha tingut una reacció positiva i ho ha seguit intentant fins a l'últim minut. Des del principi era molt difícil per l'equip que teníem al davant, però avui podem estar satisfets.

El club florestà valorarà si denuncia l'agressió rebuda per Rion després d'acabar el partit. La setmana que ve, l'equip rep el Futsal Aliança Mataró.