L'Olímpyc Floresta vol recuperar la fortalesa a Can Llobet i busca una reacció davant l'Aliança Mataró


  • Comparteix:

Els florestans són el segon equip menys golejador del grup amb 48 dianes, una més que el Cerdanyola Vallès

Els florestans són el segon equip menys golejador del grup amb 48 dianes, una més que el Cerdanyola Vallès

L'Olímpyc Floresta necessita un victòria davant l'Aliança Mataró, el sisè classificat, aquest dissabte a les sis de la tarda en la 17a jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans volen retornar la condició de fortí a Can Llobet aquest 2018 i busquen una reacció que els permeti mantenir la categoria per cinquè any consecutiu. L'equip de Xaloc Rion ocupa places de descens: és avantpenúltim i només té nou punts.

La permanència a la Segona Divisió B és una fita cada cop més complicada a mesura que l'Olímpyc encaixa resultats desfavorables. La temporada dels florestans està farcida de derrotes i només han puntuat en cinc partits, amb un balanç de dues victòries i tres empats. Els de Rion són a només dos punts dels tretzens, La Unión Santa Coloma, però formen part del bloc d'equips de la part baixa perquè els següents classificats, el Canet, ja té 17 punts.

L'Olímpyc, per tant, haurà de signar una gran segona volta si es vol assegurar la permanència. El rival d'aquesta jornada, l'Aliança Mataró, és un equip de mitja taula, ocupa la vuitena posició amb 24 punts. Els mataronins van endur-se el partit de la primera volta per un ajustat 3 a 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.