El FS Sant Cugat repta el líder, l'Isur La Font Màgica, però acaba caient en un final polèmic

Imatge del partit

El Futbol Sala Sant Cugat desafia de tu a tu el líder del grup 1 de Tercera Divisió, l'Isur La Font Màgica, però acaba caient (2-3) en una final polèmic. Els santcugatencs han reclamat un penal per mans amb un 1 a 2 en el marcador quan faltaven cinc minuts per al final i durant la protesta el rival ha marcat el tercer en un contraatac. Tot i que els vermell-i-negres han marcat el segon i han tingut oportunitats d'empatar, el triomf ha volat de la Guinardera en l'últim partit de la primera volta.

El Futbol Sala Sant Cugat ha protagonitzat, en paraules del seu tècnic, Manel Muñoz, un dels millors partits de la temporada. Ara bé, en els primers compassos el líder ha demostrat per què es troba en aquesta posició i ha tingut tres opcions clares de marcar, una de les quals ha aprofitat per generar la primera superioritat (0-1). Els locals no s'han deixat aclaparar, s'han refet i, després de fer rotacions, han empatat de la mà d'Àlex Quílez.

Amb aquest resultat s'ha arribat al descans. A la segona meitat els visitants han mantingut la possessió del joc mentre que els vermell-i-negres intentaven fer mal des del contraatac. A cinc minuts per al final, l'Isur ha fet el segon, i Manel Muñoz ha ordenat jugar de cinc, esquema que els ha fet augmentar el perill. En una d'aquestes arribades, els locals han demanat un penal per mans dels rivals, però l'àrbitre no l'ha assenyalat i els visitants han fet el tercer a la jugada següent.

Tot i això, l'equip s'ha tornat a aixecar i Jordi Magrià ha materialitzat amb el 2 a 3 el desplegament ofensiu generat. L'equip fins i tot ha tingut opcions clares d'empatar, però finalment ha acabat cedint el partit. El tècnic de l'equip santcugatenc destaca la importància de la jugada que ha propiciat l'1 a 3.

Manel Muñoz

L'acció, en el context de la situació, ha estat determinant, perquè hem passat del possible 2 a 2 a l'1 a 3.

El FSSC es manté a la zona central de la classificació tot i no tenir molt lluny la part perillosa. La setmana que ve estrena la segona volta, de nou a casa, davant el Montsant.