El FS Sant Cugat cau contra el penúltim en un final marcat per les errades

El Futbol Sala Sant Cugat perd (2-0) a la pista del Lloret Costa Brava a la 19a jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els locals s'han desfet dels de Manel Muñoz amb dues dianes en els últims cinc minuts de partit amb gols d'Oscar Plaza al minut 35 i José Luís Marín al minut 39. L'equip vermell-i-negre ja fa cinc jornades que no guanya amb un balanç de quatre derrotes i només un empat.

La situació del Futbol Sala Sant Cugat comença a perillar després d'encaixar la cinquena jornada sense guanyar. Els de Manel Muñoz s'han presentat a la pista del penúltim classificat amb l'objectiu de capgirar la dinàmica i retornar al camí del triomf. En el primer temps els santcugatencs han tingut el domini del joc i del partit i han tingut ocasions per marcar, però el porter local i els pals han mantingut l'empat a 0 al descans.

Els santcugatencs han seguit buscant el gol en el segon temps, però una vegada més, les errades puntuals els han condemnat i el Lloret qui ha sentenciat el matx en els últims compassos de partit amb dues dianes. Oscar Plaza ha superat l'entramat defensiu dels de Muñoz per fer el primer i quan només quedava un minut de partit José Luís Marín ha fet el definitiu.

El tècnic santcugatenc, Manel Muñoz, creu que cometen massa errades.

Manel Muñoz

Estic enfadat perquè fem errades de manca de tensió i no cuidem els detalls. Amb el que ens costa fer gols no podem jugar així.

La setmana que ve els santcugatencs es veuen les cares amb un altre conjunt de la part baixa de la taula, el Lliçà d'Amunt, penúltim classificat.