Un Olímpyc Floresta obstinat amb la permanència visita la pista del Bellsport amb l'obligació de puntuar


  • Comparteix:

L'Olímpyc ha puntuat en les dues últimes jornades

L'Olímpyc ha puntuat en les dues últimes jornades

L'Olímpyc Floresta vol ampliar la dinàmica ascendent amb un resultat favorable a la pista del Bellsport, el cinquè classificat, aquest dissabte a les sis de la tarda. Els florestans han protagonitzat una millora substancial en les últimes dues jornades on han aconseguit dos empats de mèrit davant equips capdavanters a la classificació. Els de Xaloc Rion segueixen en places de descens al grup 3 de Segona Divisió B, ocupen l'avantpenúltima posició i són a cinc punts de la permanència.

La millora de l'Olímpyc en les últimes dues jornades deixa al descobert un equip que s'aferra a la categoria amb urpes i dents. Els florestans han fet un canvi de xip i han esgarrapat dos punts de mèrit davant el Catgas Santa Coloma B i l'Escola Pia Sabadell, el quart i el sisè classificats. Els de Rion, però, encara són a cinc punts de la salvació i han de sumar de tres en tres si volen escalar posicions a la taula.

Ara bé, l'ombra d'un altre dels equips de la part alta de la classificació complica les aspiracions florestanes. El Bellsport és el cinquè classificat amb 41 punts, els mateixos que el filial del Catgas i a casa només ha perdut dos partits aquesta temporada. En el partit de la primera volta l'Olímpyc va perdre per un ajustat 4 a 5 davant els d'Hospitalet de Llobregat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.