El FS Sant Cugat es conjura per sumar d'una vegada per totes el triomf davant el Lliçà d'Amunt


  • Comparteix:

El FS Sant Cugat torna a la Guinardera

El FS Sant Cugat torna a la Guinardera

El Futbol Sala Sant Cugat rep aquest dissabte a tres quarts de set de la tarda el Futsal Lliçà d'Amunt amb el triomf entre cella i cella. Després de cinc partits sense guanyar, el matx d'aquesta jornada 20 del grup 1 de Tercera Divisió és una bona ocasió per endur-se el triomf, tenint en compte que es juga davant l'avantpenúltim classificat a casa. Els de Manel Muñoz són dotzens amb dos punts més que el seu rival.

El cap de setmana passat, el Futbol Sala Sant Cugat va patir l'enèsim mal resultat aquesta temporada per les errades de manca de tensió. Una derrota l'escenari de la qual encara la feia més dolorosa, la pista del fins llavors penúltim classificat, el Lloret. Aquesta jornada, els de Sant Cugat intentaran fer valer el factor local per desfer-se d'un rival contra qui, segons diu la classificació, tenen números de sumar els santcugatencs.

El Lliçà d'Amunt ha guanyat cinc dels 19 partits que ha disputat, dos dels quals com a visitant, tot i que un dels triomfs locals va ser, precisament, davant el Futbol Sala Sant Cugat, amb un 6 a 2 que passa per ser un dels millors resultats de la temporada dels del Vallès Oriental. Per tant, els de Muñoz també estan avisats dels perills dels visitants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.