El FS Sant Cugat vol fer creu i ratlla a la fluixa dinàmica de resultats a la pista del cuer, el Castellar


  • Comparteix:

Els santcugatencs només han guanyat dos partits a domicili

Els santcugatencs només han guanyat dos partits a domicili

Un Futbol Sala Sant Cugat que fa sis jornades que no assaboreix la victòria vol fer un canvi de dinàmica a la pista de l'últim classificat, el FS Castellar, aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda. Els vermell-i-negres volen aprofitar les flaqueses d'un rival que només ha guanyat un partit en tota la temporada per agafar aire després de quatre derrotes i dos empats en els últims sis partits. L'equip de Manel Muñoz ocupa la dotzena posició al grup 1 de Tercera Divisió amb 20 punts, dos punts per sobre del descens.

La mala dinàmica de les últimes jornades ha fet caure el Futbol Sala Sant Cugat a la part baixa de la classificació. Si bé és l'equip amb més marge d'error dels conjunts que lluiten per la permanència, els tres perseguidors dels vermell-i-negres empaten a punts i tots ells són a només dos de distància respecte els de Sant Cugat.

El triple empat entre el Lloret Costa Brava, el Lliça d'Amunt i el Premià de Mar a 18 punts posa el punt de mira sobre els vermell-i-negres, tenint en compte que qualsevol pas en fals els pot fer caure en places de descens.

L'únic equip de la part baixa sense pràcticament opcions per salvar-se és el cuer, el FS Castellar, rival dels santcugatencs aquesta jornada que només té quatre punts. Els de Muñoz, per tant, tenen una bona oportunitat per allunyar-se dels equips que li segueixen la pista i agafar una mica d'aire després de sis jornades sense aconseguir els tres punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.