El FS Sant Cugat deixar escapar els tres punts en el darrer minut contra el Sant Joan de Vilassar


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat perd (3-4) davant el Sant Joan de Vilassar a la jornada 22 del grup 1 de Tercera Divisió. Un gol del Sant Joan de Vilassar en el darrer minut fa que els maresmencs s'emportin els tres punts de la Guinardera i no permeten als santcugatencs posar més terra per mig dels descens.

Enric Sánchez ha anotat el primer gol del partit en el minut cinc. Un bon inici de matx per als de Manel Muñoz, que venien d'una bona dinàmica de resultats. Però abans del descans, Jan Queralt ha fet l'empat per als del Maresme.

En el segon temps els visitants han donat la volta al marcador, i el matx s'ha tornat boig, amb ocasions i gols per totes dues bandes. Enric Sánchez de nou i Bernat Batllori han marcat per als santcugatencs, mentre que Pablo Ramírez, Bernat Batllori en propia porta i Jan Queralt en el darrer minut ho han fet per al Sant Joan de Vilassar, que s'ha endut els tres punts davant un rival directe per evitar el descens com és el Futbol Sala Sant Cugat.

La setmana que ve el Futbol Sala Sant Cugat, visita el tercer classificat, el Montcada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.