El Futbol Sala Sant Cugat planta cara davant el Montcada, però cedeix en el segon temps

El Futbol Sala Sant Cugat ha caigut derrotat a la pista del Montcada

El Futbol Sala Sant Cugat perd (4-2) a la pista del Montcada a la jornada 23 del grup 1 de Tercera Divisió. Els santcugatencs han arribat al descans amb derrota parcial (2-1), però a la represa han encaixat dos gols consecutius que els han fet perdre el matx. Els de Manel Muñoz són dotzens, a quatre punts del descens.

El Futbol Sala Sant Cugat ha encaixat el primer gol al minut 1 a través de Mario Litrán. Al minut 10, novament Litrán ha fet el segon. Els santcugatencs han retallat diferències mitjançant Guillem Pros i amb el 2 a 1 s'ha arribat al descans. A la represa, Victor Andrés al minut 25 ha marcat el tercer i Arnau Santiveri ha fet el quart gol. Àlex Quilez ha retallat diferències amb el 4 a 2 definitiu.

Els vermell-i-negres tornen a la competició d'aquí a 15 dies, quan visitaran el Mataró, rival directe en la lluita per la permanència.