L'Olímpyc veu com li empata el Barceloneta en els darrers segons i perd una oportunitat d'or d'apropar-se a la permanència


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta veu com el Barceloneta Futsal li empata el partit a falta de 27 segons per al final (4-4) i perd una oportunitat d'or d'apropar-se a la permanència en el grup 3 de Segona Divisió B. Florestans i barcelonins han disputat un partit amb un joc travat, moltes faltes, però que ha estat molt intens per a tots dos equips, que al final s'han repartit els punts. Un botí potser insuficient per als florestans en el seu objectiu de salvar la categoria.

Després d'un primer temps amb poques ocasions de gol, s'han avançat els florestans amb un gol de Fernando aprofitant un doble penal que ha sabut transformar amb sang freda. Un gol que posava per davant els de Xaloc Rion, però que seguidament han vist com els visitants empataven, també de doble penal mitjançant Àlex. Un primer temps amb moltes interrupcions i joc en ocasions dur, que ha finalitzat amb mínim avantatge florestà amb una nova diana de Fernando, que ha batut el porter barceloní després d'un xut ras i ajustat.

En el segon temps el joc ha continuat amb la mateixa intensitat i el Barceloneta ha aconseguit donar la volta amb marcador amb gols de Moha i de nou Àlex que s'ha aprofitat d'un rebot. Tocava remuntar i de nou l'empenta de l'equip florestà ha estat bona i primer Xavi, culminant una bona paret, i després Miquel Verdaguer, amb una jugada de potència, han donat la volta al marcador i Can Llobet ha esclatat veient que els tres punts es quedaven a casa. Però de nou les faltes han tornat a jugar una mala passada als florestans, que han vist com a falta de 27 segons Moha feia el quart gol per als barcelonins i truncava així les aspiracions de victòria de l'Olímpyc Floresta.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, lamenta haver deixat escapar els punts en els darrers segons de nou.

Xaloc Rion

És el segon partit a casa que ens empaten en els darrers segons i estem fotuts. Hem de mirar les coses positives de cara al partit de dijous, que és la darrera oportunitat que tenim.


L'empat no serveix de molt a un Olímpyc Floresta que aquest dijous se la juga en la seva visita al que ara mateix és el seu rival directe per a la permanència, el Canet FS. El partit es jugarà a les deu de la nit al Pavelló Municipal de Canet de Mar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.