Un Futbol Sala Sant Cugat en hores baixes vol refer-se davant el Vacarisses per allunyar-se del descens


  • Comparteix:

L'equip fa quatre jornades que no guanya

L'equip fa quatre jornades que no guanya

El Futbol Sala Sant Cugat rep la visita del Vacarisses, el setè classificat, aquest dissabte a les sis de la tarda al pavelló de la Guinardera. Els vermell-i-negres encadenen tres derrotes consecutives en el tram decisiu del curs i, quan només resten sis jornades perquè acabi la temporada, els de Manel Muñoz són a només dos punts del descens. L'equip és quart per la cua amb 23 punts al grup 1 de la Tercera Divisió.

Els fluixos resultats de la segona volta i la pèrdua de fortalesa a casa, lluny del fortí que va ser en el primer tram de campionat, han condicionat un Futbol Sala Sant Cugat que ha caigut fins a les places de més perill de la taula. Els de Manel Muñoz, per tant, no poden cometre cap pas en fals aquest dissabte si volen posar terra de per mig amb els seus perseguidors.

La visita del Vacarisses és una bona oportunitat per retrobar-se amb el triomf davant d'un equip que pràcticament té la permanència al sac. Els resultats de les dues últimes jornades dels vacarissencs, un derrota davant el cuer i un empat amb Sant Joan de Vilassar, l'onzè, auguren una davallada d'intensitat per falta d'al·licients, ja que l'equip ja no s'hi juga quasi bé res.

Els vermell-i-negres, de fet, ja saben el que és guanyar davant el Vacarisses. L'equip de Muñoz es va endur el duel de la primera volta per un ajustat 3 a 4.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.