L'Olímpyc Floresta s'aferra a les opcions de permanència amb un triomf vital a Canet


  • Comparteix:

Yuya, amb la pilota, un dels golejadors

Yuya, amb la pilota, un dels golejadors

L'Olímpyc Floresta ha sumat tres punts d'or a la pista del Canet (1-2) en partit ajornat corresponent a la jornada 25 del grup 3 de Segona Divisió B i se situa ara a quatre punts de la permanència, que precisament marca el conjunt del Maresme. Els gols de Yuya i Miquel Verdaguer a la segona meitat van ser suficients per assolir una victòria sense la qual el descens dels florestans seria pràcticament un fet. L'Olímpyc té quatre jornades per acabar de reduir la distància amb el Canet i salvar-se.

Després d'un dolorós empat als últims instants de partit davant el Barcelona a Can Llobet, una situació que aquesta temporada s'ha donat ja en massa ocasions, l'Olímpyc s'ha demostrat a sí mateix que és capaç de competir al nivell d'aquesta categoria i s'ha fet amb un triomf de gran mèrit. Els primers compassos del matx han mostrat el que Xaloc Rion s'esperava, un Canet tancat que intentaria fer mal des de la velocitat del contraatac. Els seus homes, però, han fet un bon esforç de pressió per intentar neguitejar els locals.

Ara bé, han estat els maresmencs els que es s'han avançat primer, i quan faltaven 11 segons per al descans encara s'ha posat més coll amunt el matx: Fernando ha estat expulsat i el Canet ha disposat d'un doble penal que, per sort per als de la Floresta, no han pogut anotar. El resultat s'ha mantingut fins a poc menys d'un quart d'hora per a la conclusió, quan Yuya ha empatat, i al cap de pocs compassos de partit Verdaguer ha fet el segon gol visitant, el que li acabaria donant el triomf.

L'entrenador de l'Olímpyc, Xaloc Rion, assegura que aquest partit tornar a mostrar la capacitat competitiva dels seus homes.

Xaloc Rion

Això ens demostra que podem lluitar contra tots i competir contra ells. Lluitarem fins al final, l'equip està donant la cara.


L'Olímpyc visita aquest cap de setmana el CFS La Unión, setè, en el penúltim matx com a visitant aquesta temporada i amb l'objectiu de seguir retallant punts amb un Canet que es desplaça al domicili del Barceloneta, onzè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.