L'Olímpyc Floresta s'omple de coratge per sumar tres punts vitals a la pista d'un La Union en ratxa


  • Comparteix:

Els florestans tenen possibilitats matemàtiques per salvar-se

Els florestans tenen possibilitats matemàtiques per salvar-se

L'Olímpyc Floresta visita la pista del setè classificat, La Union Santa Coloma, aquest dissabte a les vuit del vespre amb l'obligació de puntuar per seguir somiant en la permanència. Els florestans van sumar un triomf balsàmic a la pista del Canet, rival directe per la salvació, i volen seguir fent mèrits davant d'un equip que fa 10 jornades que no perd. Els de Xaloc Rion ocupen places de descens al grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala, són tercers per la cua amb 22 punts, quatre per sota del tall que marca la continuïtat a la categoria.

Quan resten quatre jornades pel final de la temporada l'Olímpyc segueix immers a la zona perillosa de la classificació, amb peu i mig a Tercera Divisió. Si bé encara queden 12 punts en joc per capgirar la situació de l'equip, els florestans tenen un calendari complicat farcit de rivals de la part alta de la taula. D'aquí a dues setmanes reben la visita del segon, el Manresa, i d'aquí a tres visiten la pista del líder, el Castelldefels.

Ara bé, el rival d'aquesta jornada no és pas poca cosa. La Union Santa Coloma viu un moment dolç, és un dels equips més en forma de la segona volta del campionat i fa 10 jornades que no perden, amb un balanç de nou victòries i un empat. Els florestans s'hauran d'esprémer per sorprendre un equip enratxat amb qui van empatar a 2 en el duel de l'anada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.