El Futbol Sala Sant Cugat empata a la pista de l'Arrels i surt del descens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat ha aconseguit un empat (2-2) a la pista de l'Arrels i surt de la zona de descens, malgrat que està igualat a punts amb el Lloret, conjunt que marca el tall. Els vermell-i-negres han aconseguit remuntar a la segona meitat un 2-0 en contra davant el vuitè classificat, amb gols de Berni i Enric Sánchez. Només resten quatre jornades per acabar la lliga al grup 1 de Tercera Divisió.

El matx a la pista barcelonina no ha començat gens bé pels interessos santcugatencs, amb dos gols de l'Arrels abans del minut 10. Els de Manel Muñoz, però, no han abaixat els braços, conscients de la importància vital de cada punt en aquest tram final de lliga si volen assolir la salvació. Primer Berni i després Enric Sánchez, a quatre minuts pel final, han aconseguit els gols que rescataven l'empat.

El Futbol Sala Sant Cugat s'ha vist beneficiat per la derrota del Lloret a la pista del líder, i avança els de La Selva a la classificació gràcies al gol average. La setmana que ve, els vermell-i-negres reben el Premià de Mar, conjunt que es troba just per sobre amb set punts més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.