L'Olímpyc Floresta espera allargar una jornada més la lluita per la permanència a Segona B


  • Comparteix:

L'Olímpyc lluitarà fins l'últim anhel per la salvació

L'Olímpyc lluitarà fins l'últim anhel per la salvació

L'Olímpyc Floresta visita el CCR Castelldefels aquest dissabte a les sis de la tarda a la penúltima jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans esperen estirar una setmana més la seva permanència a la categoria de bronze i jugar-s'ho tot a l'última jornada. Per això, intentaran donar una de les sorpreses del curs davant un equip que és segon i es juga l'ascens, o esperarà que es compleixi la lògica i el Canet, el rival per la salvació, perdi a la pista del líder, el Manresa, el contrincant del Castelldefels per pujar.

Dos partits diferents i exactament els mateixos objectius en joc. Manresa i Castelldefels lluiten per pujar, i Canet i Olímpyc Floresta ho fan per no baixar. Vasos comunicants en dues lluites que es poden definir a l'última jornada si es compleix la lògica. Els de la Floresta ja saben com se les gasten els del Baix Llobregat, tenint en compte que van assaltar Can Llobet amb un 3 a 6. Tot plegat, amb un Olímpyc que fa dues setmanes va trencar una ratxa de cinc jornades sense perdre, precisament, davant el Manresa.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.