L'Olímpyc cau golejat a Castelldefels i necessita un miracle per mantenir la categoria


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Olímpyc Floresta ha caigut golejat (6-1) a la pista del segon classificat, el CCR Castelldefels i ja només li queda somiar amb un miracle a l'última jornada per assolir la salvació al grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans necessiten guanyar a casa al Salou i esperar que el Canet, que es troba fora del descens, perdi precisament davant el Castelldefels. A més a més, però, els de Xaloc Rion també necessiten capgirar el goal-average amb el Canet, que ara mateix és de deu gols a favor dels maresmencs.

El tècnic dels florestans, Xaloc Rion, admet que la gesta de l'última jornada és més que complicada però assegura que ho intentaran fins al final.

Xaloc Rion

És una carambola complicada. Podem guanyar el Salou però tampoc hem demostrat solvència golejadora en tota la temporada. És molt difícil però lluitarem fins l'últim segon.


La derrota a la pista del Castelldefels era previsible, ja que els del Baix Llobregat lluiten per ser campions de lliga. Els locals no van donar cap opció a l'Olímpyc, que va aconseguir el gol de l'honor per mitjà de Guillem Munté.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.