Guanyar i remuntar el gol average general: els números de l'Olímpyc Floresta per salvar-se


  • Comparteix:

Can Llobet ha de ser el de les grans cites aquest dissabte

Can Llobet ha de ser el de les grans cites aquest dissabte

L'Olímpyc Floresta afronta aquest dissabte l'última jornada de la temporada al grup 3 de Segona Divisió B amb el somni d'assolir la permanència. Tenint en compte que només resta un partit, la calculadora florestana té els números clars: ha de vèncer davant el Salou, esperar que el Canet perdi amb el CCR Castelldefels i, a més, remuntar els 10 gols de diferència a favor que tenen els maresmencs en el goal average general.

El repte és, doncs, poc menys que un miracle, però com a mínim el context d'aspiracions dels quatre equips que formen part d'aquesta carambola és favorable als de Xaloc Rion. L'Olímpyc juga a Can Llobet i, a més, ho fa contra un Salou que és vuitè i que fa ja jornades que no s'hi juga absolutament res. Tenint en compte la urgència històrica dels de la Floresta, és un entorn propici com per poder sumar un triomf i fer-ho per més d'un gol.

I és que l'Olímpyc no tant sols ha de guanyar sinó també golejar, pel fet d'haver de remuntar els 10 gols de distància amb el Canet: tots dos equips tenen el goal average empatat, així que quedarà fora de l'última plaça de descens que ambdós volen evitar aquell qui tingui un millor balanç. Això, és clar, sempre que quedin empatats a punts, i per això els del Maresme han de perdre.

Ara bé, el Canet competeix a casa però ho fa davant un equip que s'ho està jugant tot en l'altre lluita de la categoria: la de l'ascens. El CCR Castelldefels és segon a un punt del líder, el Manresa, i només el primer promocionarà per ascendir a Segona Divisió. Per tant, l'Olímpyc ha d'esperar una ensopegada dels maresmencs i que sigui també contundent, per acabar de retallar aquest marge de 10 gols.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.