El Futbol Sala Sant Cugat supera el Vallseca i depèn d'ell mateix per salvar-se a la darrera jornada


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat ha fet un pas important de cara a la permanència

El Futbol Sala Sant Cugat ha fet un pas important de cara a la permanència

El Futbol Sala Sant Cugat supera (7-3) el Vallseca a la penúltima jornada del grup 1 de Tercera Divisió i es jugarà la permanència la setmana que ve a la pista del Isur, campió de lliga. Els vermell-i-negres sumen 30 punts, els mateixos que el Lloret, que ocupa plaça de descens i que jugarà a la pista del Montcada, tercer classificat.

Els santcugatencs han dominat el matx des de l'inici i el partit ha estat un monòleg dels de Manel Muñoz. Enric Sánchez, al minut 1, ha inaugurat el marcador i Jordi Magrià, al minut 5, ha ampliat el marcador. Els visitants han reduït l'avantatge a través de Sergi Lucas. Alex Quilez i Josep Puig han ampliat el marcador (4-1) amb el qual s'ha arribat al descans.

A la represa, Enric Sánchez que ha marcat quatre gols i Jesús Manchado han arrodonit el 6 a 1. Joan Martín ha fet el segon dels visitants. L'entrenador, Manel Muñoz, ressalta que jugar l'última jornada a la pista del campió de lliga és un incentiu important.

Manel Muñoz

El partit d'avui era important per sumar els tres punts i s'ha fet.


El Futbol Sala Sant Cugat jugarà a la pista de l'Isur dissabte de la setmana que ve a les sis de la tarda i també estarà pendent del Lloret a la pista del Montcada.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.