El derbi entre el Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta torna aquesta temporada


  • Comparteix:

Després de quatre temporades el futbol sala de Sant Cugat gaudirà d'imatges com aquesta / cugat.cat

Després de quatre temporades el futbol sala de Sant Cugat gaudirà d'imatges com aquesta / cugat.cat

El derbi de futbol sala entre l'Olímpyc Floresta i el Futbol Sala Sant Cugat es tornarà a viure aquesta temporada després de quatre campanyes d'absència. Els dos conjunts santcugatencs compartiran el grup 1 de Tercera Divisió Nacional.

Després de quatre temporades sense que el futbol sala santcugatenc pogués gaudir d'un derbi, la pròxima temporada es tornaran a enfrontar els dos equips de Sant Cugat a la Tercera Divisió Nacional. El descens de l'Olímpyc Floresta i la permanència 'in extremis' del Futbol Sala Sant Cugat han propiciat aquest retrobament que tindrà tots els ingredients d'un bon derbi: qualitat, emoció, tensió i rivalitat sana.


D'una banda, el Futbol Sala Sant Cugat s'ha proposat l'objectiu d'aconseguir la permanència sense patir tant com la temporada passada, com assegurava el seu entrenador, Manel Muñoz. Per l'altra banda, l'Olímpyc Floresta s'ha reforçat per aconseguir una plantilla molt competitiva però sense que el míster Jordi Rozas parlés d'un possible ascens a Segona Divisió B, la categoria on van competir l'últim any.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.