El Futbol Sala Sant Cugat femení puja a Primera Catalana


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat femení és equip de Primera Catalana / Font: Cedida

El Futbol Sala Sant Cugat femení és equip de Primera Catalana / Font: Cedida

El primer equip del Futbol Sala Sant Cugat femení puja a Primera Catalana segons ha confirmat la federació catalana. Les santcugatenques van quedar terceres a Segona Catalana, però la renúncia d'algun equip a pujar ha propiciat l'ascens de les jugadores entrenades per Chiqui. Les vermell-i-negres militaran al grup 1 de Primera Catalana i debutaran el 6 d'octubre a la pista del Montmeló. L'Olímpyc Floresta també militarà en aquest grup després de l'ascens i iniciarà la lliga a la pista del Palau- Penya Barcelonista.

El futbol sala santcugatenc femení ha viscut una temporada brillant amb l'ascens dels dos equips de la nostra ciutat. Primer va ser l'Olímpyc Floresta després de quedar segon i assolir l'ascens. El darrer equip en pujar de categoria és el Futbol Sala Sant Cugat. L'entrenador de l'equip santcugatenc, Chiki, es mostra satisfeta per l'ascens de categoria.

Chiki

Estem molt contentes per aquest ascens de categoria.


El derbi entre les santcugatenques i les florestanes serà a la jornada 7 al pavelló de la Guinardera el 24 de novembre. La tornada serà el 30 de març al pavelló de Can Llobet.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.