Dues errades del Futbol Sala Sant Cugat condemnen l'equip que s'estrena amb derrota

Els de Manel Muñoz perden 1 a 2 a casa contra l'Arrels en un duel on els vermell-i-negres han tingut les millors ocasions

El Futbol Sala Sant Cugat perd el primer partit de la temporada a Tercera Divisió (1-2) en el debut de l'equip a casa contra l'Arrels en un partit on els santcugatencs s'han mostrat molt imprecisos de cara porteria. Dues errades dels vermell-i-negres han propiciat els gols dels visitants a la primera meitat i han provocat que els de Manel Muñoz hagin anat a remolc durant tot el partit. Un gol al minut 18 de Bernat González ha reduït la diferència, però no ha estat suficient perquè els santcugatencs li donessin la volta al marcador.

Primera meitat complicada pel Sant Cugat, que ha vist com l'Arrels li ha fet dos gols a partir de dues errades de sortida de pilota en menys de deu minuts. El primer d'Adrià Serra al minut quatre, i el segon de Josep Maria Pla al tretze. Tot i això, qui ha tingut les ocasions més clares ha estat l'equip local, que després dels dos gols en contra s'ha bolcat a l'atac sense rebre, però, el premi del gol. No ha estat fins al minut 18 que Bernat González ha inaugurat el marcador pels santcugatencs amb un potent xut que s'ha colat per l'escaire.

A la represa, mateix guió. El Sant Cugat ha tingut les ocasions més clares, però no ha aconseguit finalitzar-ne cap. Els dos conjunts, a més, han arribat a les cinc faltes als últims minuts del partit i han jugat sense prendre massa riscos. Els vermell-i-negres han acabat jugant les últimes possessions de la segona part amb porter-jugador, però tot i la superioritat numèrica no han aconseguit perforar la porteria dels barcelonins.

L'entrenador de l'equip, Manel Muñoz, ha lamentat que, malgrat tenir el control, 'l'equip no ha aprofitat les ocasions' que ha tingut i que això 'els ha condemnat a anar darrere el marcador durant tot el partit'.

El Futbol Sala Sant Cugat visita la pista del Mataró a la segona jornada de la competició.

Manel Muñoz

Teníem el control del partit, estàvem creant moltes superioritats però no les hem aprofitat. Ells sense fer res ens han fet els dos gols. Això ens ha condemnat, ens ha fet anar darrere el marcador tot el partit.