L'Olímpyc Floresta empata amb el Jesús i Maria i ocupa la tercera posició


  • Comparteix:

El tècnic de l'0límpyc Floresta ha estat expulsat

El tècnic de l'0límpyc Floresta ha estat expulsat

L'Olímpyc Floresta empata (1-1) davant el Jesús i Maria a la quarta jornada del grup 1 de la Tercera Divisió. Els florestans s'han avançat a través de Jofre Villen, però els visitants han assolit l'empat a la segona meitat. Els de Jordi Rozas segueixen invictes amb dos empats i dos triomfs i en tercera posició.

El primer temps va ser domini absolut florestà, però sense encert a porteria. La represa va seguir la mateixa tònica i la superiortat local es va plasmar amb un gol de Jofre Villen. Una diana que va fer recular als de Jordi Rozas que van perdre el domini del joc i van veure com German Fañanas aconseguia l'empat per al Jesús-Maria. Cap al final del partit els florestans van tornar a controlar el joc, però sense marge de maniobra i sense encert en els metres finals per moure el marcador, un dels problemes d'aquesta temporada segons el seu míster, Jordi Rozas.

En acabar el matx, tant el mister com el capità florestà, Jordi Rozas i Fernando Echeverría, van veure la vermella directa després d'anar a parlar amb els àrbitres i comentar algunes jugades del partit. Sense saber si podran comptar amb ells per a la següent jornada, els florestans visiten la Montsant, penúltim classificat.




Jordi Rozas

Seguint la tònica de la temporada ens està faltant el gol, ja que dominem els partits però no estem encertats en materialitzar les ocasions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.