L'Olímpyc Floresta supera el Sant Joan, continua invicte i ja és segon

L'Olímpyc Floresta ha superat (8-4) el Sant Joan de Vilassar de Mar a la jornada 6 del grup 1 de la Tercera Nacional de futbol sala. Els florestans han sumat el primer triomf com a locals en un matx boig ple d'alternatives en el marcador i amb dos conjunts preocupats per atacar i ofereir un bon espectacle. Els de Jordi Rozas ocupen la segona plaça i encara no han perdut cap matx al campionat de lliga.

El matx s'ha iniciat amb gol al minut dos del visitant adrián miguel que ha deixat el pavelló de Can Llobet glaçat, La reacció florestana no s'ha fet esperar i Xavi Martín ha igualat el partit al minut 6. A partir d'aquest instant, ocasions per a tots dos conjunts. L'encert florestà ha estat major i Manel rion, al minut 16, i Martí casas, al 17, han avançat els locals per 3 a 1. A falta de sis segons per acabar el primer temps, Sergio Picado ha transformat una falta per deixar el 3 a 2 parcial.

A la represa, l'olímpyc ha sortit endollat i xavi martín ha fet el 4 a 2. La diferència de dos gols en el marcador ha estat un miratge i els visitants han fet el tercer per posar emoció al matx. Els florestants no volien deixar escapar el triomf i Martí Casas i Fernando Echevarría han fet el cinquè i sisè respectivament a 10 minuts per al final.

Julià Hernandez ha marcat el 6 a 4 per als de Vilassar, però l'Olímpyc ha defensat bé amb el porter-jugador dels maresencs i dani martí i eduard garcia han marcat un doblet en el darrer minut de joc. Primer triomf a can llobet dels florestans amb el 8 a 4 final. L'Olímpyc visita la propera jornada la pista del tercer classificat, l'Arenys de Munt. L'entrenador de l'equip, Jordi Rozas, ressalta la bona dinàmica de joc i la consolidació de l'estil.