L'Olímpyc cau golejat a la pista de l'Arenys de Munt i perd la condició d'invicte

Imatge dels jugadors de l'Olímpyc

L'Olímpyc Floresta cau a la pista de l'Arenys de Munt (6-1) i finalitza la seva ratxa d'imbatibilitat al grup 1 de Tercera Divisió Nacional. Els florestans han arribat a la mitja part amb només un gol per darrere el marcador, però al segon temps han vist com els locals els hi endossaven quatre gols per certificar el 6 a 1 final. Els de Jordi Rozas, a més, baixen fins a la tercera posició amb 14 punts al perdre davant un rival directe. L'Olímpyc rep la visita del Montcada, penúltim classificat, a la següent jornada de la competició.

Inici immillorable de l'Olímpyc, que s'ha avançat al marcador al primer minut de joc de partit amb un gol de Bernat Castell. La superioritat, però, ha durat ben poc, doncs Joaquim Roig ha donat al volta al partit amb un doblet en sis minuts. Amb el resultat de 2 a 1 s'ha arribat al descans.

A la segona meitat, l'Arenys de Munt ha posat el peu a l'accelerador, i l'Olímpyc ha estat incapaç d'aturar l'ofensiva rival. Al minut 23, Santiago Trincado ha fet el 3 a 1 i sis minuts més tard, Joaquim Roig ha aconseguit el hat-trick. Als últims deus minuts, Yeray Muñoz, per partida doble, ha acabat d'ampliar la distància i certificar el 6 a 1 final.

El tècnic de l'Olímpyc, Jordi Rozas, ha explicat a Cugat.cat que 'els dos primers gols que ens fan venen d'un error' i que això els ha condicionat a la segona meitat.

Jordi Rozas

Els dos gols de la primera part ens maten perquè són dos errors greus. A la segona part surts amb ganes de remuntar, assumeixes riscos i ens han marcat els tercer.