El Futbol Sala Sant Cugat cau a Vallseca i s'apropa perillosament a la zona de descens

El Futbol Sala Sant Cugat s'ha vist superat per l'Estel Vallseca / Font: Cugat.cat

El Futbol Sala Sant Cugat ha perdut (3-1) a la pista de l'Estel Vallseca a la jornada 9 del grup 1 de la Tercera Divisió. Els de Manel Muñoz han tingut opcions de guanyar el matx, però sempre han anat per darrere en el marcador. Els santcugatencs encadenen quatre jornades sense guanyar i s'apropen a dos punts de la zona de descens.

El Futbol Sala Sant Cugat ha iniciat el primer temps amb desfeta parcial després del gol encaixat al minut 14 obra de Sergi Lucas. Amb aquest mínim avantatge s'ha arribat al descans. A la represa, nou gol de Sergi Millán que ha posa terra de per mig per als locals. Els de Manel Muñoz no s'han arronsat i Jordi Magria ha reduït diferències, però Marc Cerqueira, a quatre minuts del final, ha establert el 3 a 1 definitiu. "Tot i les moltes baixes, hem fet una primera part per merèixer el triomf. Estic molt content amb la feina dels meus jugadors", comenta Manel Muñoz, el tècnic del Futbol Sala Sant Cugat.

Els de Manel Muñoz rebran dissabte que ve el Jesús Maria, quart classificat.

Manel Muñoz

Vam competir tot i la derrota. Vam anar amb sis baixes i mereixíem anar guanyant en la primer part. A la segona part, ells van replegar molt.