L'Olímpyc Floresta perd el primer matx de la temporada a Can Llobet davant l'Arrahona


  • Comparteix:

L'Olímpyc ha vist com s'escapen els primers tres punts de Can Llobet / Font: Cugat.cat

L'Olímpyc ha vist com s'escapen els primers tres punts de Can Llobet / Font: Cugat.cat

L'Olímpyc Floresta perd (2-3) davant l'Arrahona i suma la primera desfeta de la temporada a Can Llobet a la jornada 9 del grup 1 de Tercera Divisió de futbol sala. Els florestans han encaixat un 0 a 2 al minut 12, però després han igualat el marcador a nou minuts per al final. Els visitants han certificat el triomf amb un darrer gol que deixa els florestans en tercera posició.

L'Olímpyc ha sortit adormit a la pista i ha vist com l'Arrahona s'ha avançat a través d'Alejandro Cala i Aitor Rodríguez. Amb aquest 0 a 2 momentani s'ha arribat al descans. A la represa, els florestans han sortit més endollats i Guillem Munté i Manel Rion han igualat el matx. Finalment Martí Filella ha posat el tercer i definitiu gol per als visitants. "Ens està costant entrar als partits i, a més, el gran problema que estem tenint és l'efectivitat. El rival genera cinc o sis oportunitat, nosaltres en tenim 20 i acaben ells guanyant o els resultats molts ajustats", analitza Jordi Rozas, el tècnic florestà.

L'Olímpyc visita la pista de l'Arrels, conjunt de la part baixa de la taula.




Jordi Rozas

El gran problema que estem tenint és l'eficàcia. Tenim la pilot durant molt de temps, gaudim de 20 ocasions i acaben guanyant els rivals



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.