El Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat clou amb nota la quarta edició


  • Comparteix:

El 4t Torneig Internacional de Sant Cugat, que s'ha disputat a la ciutat des de dijous i fins aquest dissabte, ha reunit 57 equips d'arreu del món i ha aconseguit recaptar uns 1500 euros. Els diners aniran destinats, de manera íntegra, a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center - Barcelona. Fins a 600 jugadors de diverses nacionalitats han participat en una competició, organitzada pel Futbol Sala Sant Cugat, que pretén créixer any rere any i que els clubs l'instaurin com una tradició en dates nadalenques

La 4a edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat ha tornat a demostrar la voluntat solidària del futbol sala a la ciutat. La competició, que han disputat 600 jugadors de 57 equips de categoria prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, ha estat l'excusa perfecta per a recaptar, de moment, uns 1500 euros que aniran destinats a la construcció de SJD Pediatric Cancer Center - Barcelona, un centre de càncer infantil i accesible a nens de tot el món. A més, d'un centenar joguines que també han volgut aportar els assistents durant els tres dies de competició. El termini per a seguir fent pagaments acaba a finals del mes de gener.

Les finals del 4t Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat, disputades aquest dissabte, s'han jugat al pavelló de la Guinardera però l'activitat també s'ha repartit durant els tres dies als pav 2 i 3 de la Rambla del Celler i el pavelló de Can Llobet de la Floresta. Joves jugadors catalans, valencians, hongaresos, nord-americans, francesos i anglesos han fet les delícies del públic assistent.

La idea de l'organització, liderada pel president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, és seguir creixent exponencialment, seguir vinculant la solidaritat i el futbol sala i que els clubs participants tinguin la cita marcada sempre en el seu calendari.





Jordi Palau

La gent repon, els clubs participen i nosaltres estem contents. Estan encantats. Gràcies a l'esport pots ajudar a una gran causa. El motiu s'ho val



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.