Repassa els últims derbis entre el Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta


  • Comparteix:

Imatge del derbi entre l'Olímpyc i el Futbol Sala Sant Cugat

Imatge del derbi entre l'Olímpyc i el Futbol Sala Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta tornen a disputar un derbi després de cinc temporades d'absència. Tots dos equips es veuran les cares aquest dissabte al pavelló de la Guinardera. El dos darrers derbis, disputats la temporada 2013-2014 a Segona B, van acabar amb empat i amb el Futbol Sala Sant Cugat descendint a Tercera Divisió.

Darrers antecedents

El derbi de futbol sala santcugatenc ja ha arribat després de cinc anys d'absència. Els dos darrers derbis s'han de situar a la temporada 2013-2014 amb els dos equips militant a Segona B, categoria de bronze del futbol sala estatal. En el matx de la primera volta, disputat a Can Llobet, el resultat va ser d'empat (1-1).

El partit de la segona volta, penúltim de la lliga, també va acabar en taules (3-3) i va provocar el descens dels santcugatencs a Tercera Divisió finalitzant penúltims amb 21 punts. L'Olímpyc Floresta va acabar dotzè amb 30 punts.

Dos equips irregulars

L'Olímpyc va començar com un tro la lliga i va ser líder, però després va perdre gas amb cinc derrotes consecutives que l'han dut a la vuitena plaça. El Futbol Sala Sant Cugat és dotzè i suma tres jornades sense perdre. Els florestans sumen quatre punts més que els santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.