El Futbol Sala Sant Cugat tira d'èpica i s'endú un derbi vibrant contra l'Olímpyc Floresta

Els vermell-i-negres remunten dos gols en contra a falta de nou minuts per al final i sumen la primera victòria a casa


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat tira d'èpica i s'endú el derbi santcugatenc davant l'Olímpyc Floresta (4-3) després de remuntar dos gols en contra a falta de nou minuts per al final. L'equip de Manel Muñoz s'ha mostrat més efectiu de cara a porteria i, esperonat per una afició vermell-i-negre que ha omplert el pavelló de la Guinardera, ha aconseguit sumar la primera victòria de la temporada a casa i escalar fins la desena posició amb 16 punts. Una victòria que enfonsa una mica més l'equip florestà, que continua amb 17 punts després de sis jornades consecutives perdent al grup 1 de Tercera Divisió Nacional.

El partit, però, s'ha posat de cara de l'Olímpyc al minut 8 de la primera meitat amb un gol de Martí Casas després d'una bona recuperació al camp santcugatenc. Les ocasions han caigut de la banda blanc-i-blava, però la falta de punteria ha impedit als de Jordi Rozas eixamplar la diferència. El Futbol Sala Sant Cugat ho ha aprofitat, i deu minuts més tard del gol inicial, Josep Puig ha firmat les taules al marcador davant una defensa florestana massa tova.

A la segona meitat, la pressió i la tensió han anat en augment, i així s'ha traduït en el partit. L'Olímpyc ha sortit més endollat, i només ha necessitat dos minuts per tornar-se a posar davant al marcador amb un gol d'Iñaki Roses. Tot i anar guanyant, una sèrie de decisions arbitrals han encès a l'equip visitant, i l'àrbitre ha expulsat el jugador Carles Jiménez amb doble groga per les protestes. El Sant Cugat ha aprofitat la inferioritat numèrica per jugar amb porter-jugador i intentar assolir l'empat. L'equip ha disposat de fins a quatre ocasions clares per fer el 2 a 2, però aquest s'ha resistit. L'Olímpyc no ho ha perdonat, i al recuperar el cinquè jugador a la pista ha fet el 1 a 3 obra, de nou, d'Iñaki Roses al minut 30.

El Futbol Sala Sant Cugat, lluny de rendir-se, ha fet un pas endavant i un minut després, Marc Juncosa ha marcat un gol que ha donat esperances als locals. L'euforia ha inundat el pavelló quan, a la següent jugada, el que seria l'heroi del partit, Aaron Guirao, ha empatat el partit després d'una gran jugada combinatòria. A falta de tres minuts per al final, Guirao ha fet embogir la graderia al fer el gol de la victòria després de desviar un xut de Josep Puig.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Manel Muñoz, ha qualificat el partit de 'bany' i ha atribuit els gols en contra 'a errors defensius greus'. L'entrenador de l'Olímpyc Floresta, Jordi Rozas, ha reconegut que la derrota els 'afectarà anímicament', però que ara 'només toca aixecar-se'.

El Futbol Sala Sant Cugat visitarà la setmana que ve l'Arrahona, mentre que l'Olímpyc rebrà el líder, el Ripollet.








Manel Muñoz

Els hi hem donat totalment un bany. Els seus gols han estat errors defensius nostres. Hem fallat moltíssimes oportunitats, el resultat podria haver estat un 8 a 4.

Jordi Rozas

El seu porter ha estat molt encertat. Hem tingut el partit, però ens han marcat de rebot i s'han crescut. Anímicament afectarà, però només toca que aixecar-se.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Normalment no faig comentaris però no em puc estar desprès d'escoltar la entrevista de l'entrenador del Sant Cugat, crec que es diu Manel. Crec que aquest senyor ha estat a un altre partit. Com be es comenta al reportatge el Sant Cugat ha estat més efectiu de cara a porteria però en la meva modesta opinió la superioritat ha estat de l'Olimpyc. Aquest senyor ha demostrat molt poca esportivitat aprofitant una expulsió a l'equip florestà, recordem nomès per protestar, per possar els seu jugadors de cinc Ja va demostar molt poca empatia durant la entrevista que va fer cugat.cat als dos entrenadors implicats. Davant una reivindicació del Jordi Rozas, respecte a la necessitat de calefacció al pavelló de la Floresta posant enfasis en que en moltes ocasiones s'han de jugar els partits a mínims de temperatura, l'entrenador del Sant Cugat va comentar que els probres pares del Sant Cugat han de portar els seus fills en cotxe ( que jo sàpiga tenen transport públic i segur que amb més freqüència que el de la Floresta). Nosaltres a la Floresta ja portem moltissims anys no momès portant els nostres fills en cotxe sinó que hem de patir tempuratures a vegades sota zero. Crec que aquest senyor no ha portar mai lals seus fills a entrenar i a jugar partis acompanyats dels seus germans petits, a vegades nadons, amb temperatures mínimes. Independenment de les condicins, estic molt orgullosa de que els meus fills hagin crescut esportivament i personalment amb els valors de l'Olimpyc. Pel que sembla no tots els clubs transmeten aquest valors als entrenadors dels seus clubs, que alhora els transmeten als seus jugadors. Prou discriminació cap a la Floresta Visca la Floresta! Visca l'Olimpyc!

beatriz JULVE SUERO. Enviat el 13/gen/19


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.