Futbol Sala Sant Cugat i Olímpyc Floresta es tornaran a veure les cares a Copa Catalunya

El partit, corresponent a la tercera fase de la competició, es disputarà al mes de febrer a la Guinardera


  • Comparteix:

Imatge del derbi a Tercera Divisió Nacional / Foto: Cugat.cat

Imatge del derbi a Tercera Divisió Nacional / Foto: Cugat.cat

Futbol Sala Sant Cugat i Olímpyc Floresta es tornaran a veure les cares el mes de febrer per disputar un nou derbi, aquesta vegada en el duel corresponent a la tercera fase de la Copa Catalunya. Els vermell-i-negres es van classificar per la següent ronda aquest dimarts al guanyar al Matadepera per 1 gol a 2 gràcies a un doblet de Marc Juncosa. L'Olímpyc, per la seva banda, va accedir a la tercera ronda directament a l'haver jugat la darrera temporada a Segona B. El partit es jugarà al pavelló de la ZEM de la Guinardera.

Els tècnics dels dos conjunts han analitzat el retrobament a la Copa Catalunya. Per Manel Muñoz, entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, ha explicat a Cugat.cat que prioritzen la lliga 'per sobre de tot' per aconseguir la permanència. En aquest sentit, Muñoz ha destacat que la copa l'encaren com una competició per donar minuts als jugadors menys habituals. L'entrenador de l'Olímpyc Floresta, Jordi Rozas, ha destacat el partit com una oportunitat per 'treure's l'espineta' després de la derrota el cap de setmana passat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.