L'Olímpyc Floresta encara una segona volta on vol demostrar que pot ser un dels equips capdavanters


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

L'Olímpyc Floresta va tancar dissabte passat la primera volta al grup 1 de la Tercera Divisió Nacional de futbol sala amb una derrota davant l'indiscutible líder de la competició, el Ripollet, que continua invicte amb 13 victòries i dos empats. Els florestans han disputat un primer tram de temporada marcat per dues dinàmiques completament oposades. L'equip va començar la lliga endollat, acumulant sis partis consecutius sense perdre i liderant la competició. En els vuit partits inicials, els de Jordi Rozas van firmar un registre de cinc victòries, dos empats i només una derrota, sumant 17 punts que els situaven com un dels equips candidats a lluitar per l'ascens.

Però els 17 punts no van anar a més. L'última victòria es remunta al 10 de novembre de l'any passat, quan l'Olímpyc es va endur el duel davant el Montcada per 5 gols a 4. A partir d'aquell enfrontament, va arribar l'altra cara del conjunt florestà: set derrotes consecutives que han condemnat l'equip a la novena posició, a quatre punts del descens i amb les opcions a tornar a Segona B gairebé inabastables. Entre aquestes set derrotes, una de molt dolorosa tenint en compte la dinàmica de l'equip: la desfeta davant el Futbol Sala Sant Cugat en el derbi santcugatenc.

A falta de 15 jornades per a la fi del campionat, l'Olímpyc necessita deixar enrere una mala dinàmica que ha passat a ser més mental que física i de joc. L'entrenador del conjunt, Jordi Rozas, ha explicat a Cugat.cat que, en aquesta segona volta, l'equip necessita fer un 'reset' per demostrar que pot estar 'entre els sis primers'.

L'Olímpyc encetarà la segona volta aquest dissabte a les sis de la tarda davant el Vacarisses al pavelló de Can Llobet. En el partit de la primera volta, els de Rozas es van imposar per un clar 2 a 4.




Jordi Rozas

Quan entres en aquesta dinàmica, ens ha costat més del normal sortir-ne. Ara és una nova volta, un 'reset', i ara és on s'ha de veure com evoluciona l'Olímpyc Floresta i quedar entre els sis primers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.