El FS Sant Cugat empata a casa i ja suma tres jornades sense conèixer el triomf


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat empata (2-2) davant el Mataró a la 17a jornada del grup 1 de Tercera. Els vermell-i-negres han hagut de remuntar dues vegades el marcador davant el conjunt maresmenc, però no han estat capaços de segellar la victòria i sumen la tercera jornada consecutiva sense sumar els tres punts. Amb el punt els de Manel Muñoz són avantpenúltims amb 17 punts.

El Mataró va aprofitar una bona sortida a la pista en les dues parts, per marcar mitjançant Abderrahim El Merroum tant al principi del primer temps, com al principi del segon. Els santcugatencs, a remolc durant bona part del matx en el marcador, van poder neutralitzar el primer gol visitant amb una diana de Bernat González gairebé a les acaballes del primer temps, i una altra de Chus Manchada en el 28, per tornar a posar l'empat en el marcador, amb més de deu minuts per endavant per intentar endur-se el triomf davant dels mataronins. Al final, repartiment de punts a la Guinardera.

La següent setmana els santcugatencs reben la visita de l'Esparreguera, quart classificat. A l'anada van empatar a tres gols (3-3).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.