L'Olímpyc no aixeca el cap i cau per novena vegada consecutiva

Els de Jordi Rozas cauen per 8 gols a 5 i s'enfonsen a la part baixa de la taula


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

L'Olímpyc Floresta no aixeca el cap i perd en la seva visita al camp del Gràcia (8-5) en una nova jornada on l'equip de Jordi Rozas no ha trobat la tecla per sortir de la mala dinàmica que arrossega. El conjunt florestà encadena així la novena derrota consecutiva al grup 1 de Tercera Divisió Nacional i cau a la dotzena posició amb 17 punts, els mateixos que el penúltim i l'antepenúltim classificat. A la propera jornada, l'Olímpyc rep l'Estel Vallseca, rival directe amb els mateixos punts.

I això que el partit ha començat de cara pels florestans. L'equip s'ha posat 0 a 2 en els primers set minuts, però el Gràcia només ha necessitat dos minuts per donar la volta en el marcador. Després, intercanvi de cops entre els dos equips per marxar al descans amb un 4 a 3.

A la segona meitat l'Olímpyc ha empatat el partit, però el Gràcia ha estat més encertat i ha ampliat el resultat fins el 7 a 4. A falta de tres minuts pel xiulet final, David Recasens ha fet el 7 a 5, però ha estat insuficient ja que el partit estava sentenciat. El Gràcia, a més, ha acabat fent el 8 a 5 a l'últim minut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.