El Futbol Sala Sant Cugat veu com se li escapa el triomf en els últims 40 segons a Esparreguera


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat ha sumat un punt a Esparreguera / Font: Futbol Sala Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat ha sumat un punt a Esparreguera / Font: Futbol Sala Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat empata (3-3) a la pista de l'Esparreguera a la jornada 18 dle grup 1 de Tercera Divisió. Els santcugatencs s'han avançat per 1 a 3, però han vist com els locals han igualat el matx a falta de 40 segons per al final del partit. Els de Manel Muñoz surten provisionalment del descens a l'espera de la resta de marcadors de la jornada.

El Futbol Sala Sant Cugat ha disputat un partit molt seriós a la pista d'un dels rivals de la part alta de la taula, l'Esparreguera. El primer temps ha estat molt igualat, però el marcador no s'ha mogut. A la represa, Josep Puig ha avançat els santcugatencs a la sortida d'un còrner al minut 24. Un minut més tard, els locals han igualat el partit. Els de Manel Muñoz han demostrat una gran efectivitat i Alex Quilez i Javi Reyes han posat l'1 a 3 en el lluminós. Malauradament el triomf s'ha escapat després que l'Esparreguera fes dues dianes, la darrera a 40 segons del final. El tècnic, Manel Muñoz, ressalta que com a resultat és un 'bon punt', però veure com l'equip rival empata fa 'molt mal'. Muñoz diu que abans del matx ja haguessin signat l'empat.




Manel Muñoz

Sumar punts és important i si és de tres en tres molt millor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.