El cuer s'emporta el triomf de la Guinardera i manté el FS Sant Cugat a tres punts la zona de descens


  • Comparteix:

Imatge de la plantilla del FS Sant Cugat

Imatge de la plantilla del FS Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat perd (2-3) davant el CFS Montcada a la jornada 20 del grup 1 de Tercera Divisió. Malgrat dominar 2 a 0 el marcador, al final els de Manel Muñoz han vist com els visitant s'emportaven els tres punts de La Guinardera, complicant així la vida als vermell-i-negres a la classificació, a tres punts del descens.

Per al tècnic vermell-i-negre, Manel Muñoz, l'actuació arbrital, combinada amb un mal partit dels seus ha provocat aquesta derrota (2-3) davant el CFS Montcada. Els locals s'han avançat amb gols de Javier Reyes i Àlex Quílez, i abans d'arribar al descans el Montcada ha retallat distàncies amb una diana de Joel Baltasar.

En el segon temps, el porter Daniel Chueca ha hagut d'abandonar el camp lesionat, i Carlos León, el seu substitut, ha estat expulsat, situació que ha aprofitat el Montcada per remuntar el partit jugant de cinc, amb dues dianes de Joel Baltasar, suficients perquè els visitants donessin la volta al marcador i que els tres punts marxessin de La Guinardera.


Manel Muñoz

Un partit que teníem controlat s'escapa per culpa dels àrbitres, cosa que va sent habitual a La Guinardera. Van xiular coses de cara a la galeria i per donar la nota.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.