El Futbol Sala Sant Cugat entra en descens amb una desfeta a la pista del Gràcia FS

Els vermell-i-negres no aixequen cap després d'encadenar quatre derrotes consecutives i se situen en zona perillosa quan només resten set jornades

Imatge de la passada temporada / Foto: Cugat.cat

El Futbol Sala Sant Cugat signa la quarta derrota consecutiva (8-4) davant el Club Gràcia FS a la 23a jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els de Manel Muñoz han rebut una golejada contundent davant un rival directe a domicili i entren en zona de descens. L'equip vermell-i-negre ocupa l'avantpenúltima plaça de la classificació amb 21 punts a l'espera que es disputin la resta de partits de la jornada.

L'encert de tots dos equips ha condicionat una primera part igualada. Els de Sant Cugat han obert la llauna en només dos minuts de la mà de Josep Puig. Ara bé, el Gràcia ha seguit de ben aprop els passos vermell-i-negres i ha capgirat el marcador amb dues dianes en menys de 3 minuts. L'avantatge local ha durat ben poc perquè Aaron Guirao ha posat les taules en el marcador al mateix minut de partit.

La següent jugada, en què els santcugatencs han fallat un penal, ha condicionat el matx i s'ha arribat al descans amb victòria del Club Gràcia gràcies a un gol de Marc Tomàs que ha deixat tocats als de Manel Muñoz. Un fet que ha quedat provat a la represa ja que els locals han posat dos gols més de marge només començar la segona meitat.

Els Club Gràcia ha fet una bona gestió de l'avantatge per davant d'un Futbol Sala Sant Cugat que, tot i provar-ho, no ha estat capaç d'atrapar el seu rival en el marcador i finalment el duel ha acabat 8 a 4. La setmana que ve els vermell-i-negres reben la visita de l'Estel Vallseca, el desè classificat.