La falta d'encert cara porteria condemna l'Olimpyc Floresta davant el cuer


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

L'Olímpyc Floresta cau derrotat (8-3) a la pista del Broncesval CFS Montcada a la jornada 23 del grup 1 de Tercera Divisió. Un primer temps igualat ha donat pas a un segon on els florestans han acusat una vegada més la falta de punteria en atac davant un rival que es juga la vida i és cuer.

El primer temps ha estat jugat de poder a poder, amb dos equips volcats a l'atac i un Olímpyc Floresta que ha gaudit de moltes ocasions que no ha sabut materialitzar, tot i els tres gols que ha anotat obra d'Iñaki Rosés, Carles Jiménez i Jofre Villén. De la seva banda, els locals han anotat per mitjà de Marc Sánchez-Beato, Joel Baltasar i Àlex Terraga.

En el segon temps els locals s'han posat per davant amb un gol de Mario Litran i en els darrers minuts els de Jordi Rozas s'han llençat a l'atac, jugant de cinc, i ho ha aprofitat el Montcada per fer més gran la diferència en el marcador amb dos gols de Joel Baltasar, un altre de Marc Sánchez-Beato i ha tancat amb el vuitè Javier Vázquez.

Amb la derrota els florestans es queden en onzena posició amb 26 punts i la setmana que ve visiten l'Arrahona.




Jordi Rozas

El dèficit del gol ens està matant. El rival, que es juga la vida, s'ha crescut i ens ha passat per sobre en els darrers minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.