L'Olímpyc encaixa una dolorosa derrota en el darrer minut de joc a la pista de l'Arrahona

El conjunt de Jordi Rozas no ha pogut superar l'Arrahona / Font: Cugat.cat

L'Olímpyc Floresta perd (4-3) a la pista de l'Arrahona amb un gol en el darrer minut de joc en matx corresponent a la jornada 24 del grup 1 de Tercera Divisió. El matx ha estat molt igualat en tot moment amb continues alternances en el marcador i s'ha decidit en els instants finals. Els de Jordi Rozas encadenen la tercera derrota consecutiva i es troben cnc punts per sobre del descens.

Un gol del local Aitor Rodríguez en el darrer minut de joc ha certificat el triomf de l'Arrahona i el consolida a la quarta plaça. El primer temps ha acabat amb un empat a 2 després que els locals han marcat l'1 a 0 al minut dos, però la resposta florestana no s'ha fet esperar amb gols de Jofre Villen i Guillem Munté que han remuntat el marcador. L'Arrahona ha igualat abans d'arribar al descans. A la represa, David Recasens ha avançat el conjunt florestà, però l'Arrahona ha capgirat el marcador amb dos gols.