El FS Sant Cugat compleix però depèn del resultat de l'Arrels per saber si segueix a Tercerca Nacional

Els de Manel Muñoz fan els deures amb un triomf contra l'Arrahona en l'últim partit de lliga però encara no tenen la permanència al sac


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat tanca la temporada amb una victòria (5-2) davant l'Arrahona que el permet allargar el somni de la permanència tot i que no depèn de si mateix per salvar-se. Els vermell-i-negres surten del descens a l'espera que es disputi l'enfrontament entre el Premià de Mar i l'Arrels aquest diumenge a dos quarts de dotze del migdia. Si l'Arrels perd o empata, el Futbol Sala Sant Cugat seguirà al grup 1 de Tercera Divisió Nacional la temporada que ve.

Els santcugatencs han saltat a la pista conscients de la urgència que vivia l'equip amb l'objectiu de sumar tres punts vitals. Els homes de Manel Muñoz han mostrat la seva cara més ofensiva, amb propostes i registres de tots colors per obrir una escletxa a l'aguerrida defensa de l'Arrahona. Mala guanyada pels vermell-i-negres, l'equip visitant ha aprofitat una errada del porter Daniel Chueca per fer el primer gol del partit.

Tot i la diana en contra els de Sant Cugat ho han seguit provant sense encert. Per dins, per fora, des de la pilota aturada o a través de la combinació els de Manel Muñoz s'han estavellat contra el mur defensiu dels rivals una i una altre vegada a la primera meitat. No ha estat fins al primer minut del segon temps que el Futbol Sala Sant Cugat ha trencat el dic de la mà de Jordi Magrià.

De nou, però, s'ha repetit el pitjor dels escenaris pels interessos vermell-i-negres amb una diana visitant al contraatac que decantava la balança a favor de l'Arrahona i condemnava l'equip santcugatenc a la Divisió d'Honor Catalana. Ara bé, el Futbol Sala Sant Cugat no s'ha arronsat amb el marcador en contra, ho ha seguit provant i finalment ha recollit el premi del gol.

La reacció santcugatenca s'ha traduït en un xàfec de gols a la porteria d'una Arrahona fos a la segona meitat. Aaron Guirao, Jordi Magrià i Javier Reyes han liderat la remuntada amb tres dianes balsàmiques pels vermell-i-negres. Una jugada de fortuna en què el visitant Jordi Lozano s'ha fet el cinquè en propia porteria ha servit per arrodonir la golejada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.